Interview with Coach Enver Halili and his Talents

Gjatë zhvillimit të ndeshjes së fundit në kampionatin e Kosovës për grupmoshat e reja , ne patëm mundësin që të bëjmë intervistë me trajnerin e klubit “Presingu” Enver Halilin dhe me talentët e tij (Butrint Azemi, Edon Hajdini dhe Martin Dodaj) si dhe Alban Hyseni, gjeneratë e re e trajnerëve i cili tashmë është një ndër drejtuesit e klubin KF Gjilani për të rinjë.

Read more