Football Talents

Football Talents

Football Talents Promotions – A list of young football talents (U10 to U17) all around South East Europe. Different video posts, detailed information about players.

Interview with Coach Enver Halili and his Talents

Gjatë zhvillimit të ndeshjes së fundit në kampionatin e Kosovës për grupmoshat e reja , ne patëm mundësin që të bëjmë intervistë me trajnerin e klubit “Presingu” Enver Halilin dhe me talentët e tij (Butrint Azemi, Edon Hajdini dhe Martin Dodaj) si dhe Alban Hyseni, gjeneratë e re e trajnerëve i cili tashmë është një ndër drejtuesit e klubin KF Gjilani për të rinjë.

Read more