Interview with Coach Enver Halili and his Talents

Intervista me Enver Halilin dhe talentet e tij

Intervistë me antarët e klubit Gjilani dhe Presingu

Gjatë zhvillimit të ndeshjes së fundit në kampionatin e Kosovës për grupmoshat e reja , ne patëm mundësin që të bëjmë intervistë me trajnerin e klubit “Presingu” Enver Halilin dhe me talentët e tij (Butrint Azemi, Edon Hajdini dhe Martin Dodaj) si dhe Alban Hyseni, gjeneratë e re e trajnerëve i cili tashmë është një ndër drejtuesit e klubin KF Gjilani për të rinjë.

Internvistë me Enver Halilin dhe talentët e tij

Trajneri i Presingut edhe njeherë theksoj qe ne kemi shume talentë të rinjë, por problemi është që ne duhet të angazhohemi më shumë dhe ti përkrahim. Martin Dodaj me potencial për të evaluar , Butrint Azemi i vëzhguar nga Italiani Antonio Rugeri si dhe talenti i cili sapo u transferua ne klubin turk Bursaspor , Edon Hajdini. Edoni ishte plot entuziazëm për një eksperiencë të re e cila la shpresë për talentët tjerë.

Intervistë me Alban Hysenin dhe kadetin e tij

Copyright @TalentPromotion

Komente

Komente