Ndeshja e fundit e sezonës për talentët

Intervista me Enver Halilin dhe talentet e tij

Ndeshja e fundit e sezonës për talentët tanë

Edhe një paraqitje spektakulare e talentëve tanë në ndeshjen e fundit të sezonës. Kosova ka potencial të madhe për tu bërë protagoniste e futbollit Evropian e Botëror në një të ardhme të afërt.

Fundi i kampionatit për grupemoshat e reja ishte mjaft i begatshëm sa i përket paraqitjeve të talentëve tanë ku në ndeshjen Gjilani – Presingu për grupmoshat e reja, ne patem mundesin te kenaqemi duke parë talentët tanë të jashtëzakonshëm duke treguar aftësit e tyre teknike, fizke dhe vullnetin e mirë për këtë sport.

This slideshow requires JavaScript.

Ekipa e Promovimit të Talentëve i fton të gjitha klubet e interesuara që të na kontaktojnë për të gjiruar talentët e tyre dhe paraqitur ato video para gjithë botës duke përdorur kanalet e marketingut digjital.Gjithashtu ftojm klubet për të dhënë informatat mbi klubet e tyre në mënyrë që ne te krijojm ligën digjitale të kampionatit për grupmoshat e reja. Duke krijuar një sistem  digjital të informacionit ne do të mundësonim paraqitjen e potencialit të jashtëzakonshëm që kanë talentët tanë duke ngacmuar dhe investitor të mundshëm për të përmirësuar kushtet në të cilat gjindemi sot.

Gjatë këtij sezoni klubet e futbollit për grupmoshat e reja, me vetë-iniciativ kanë arritur që të përmirësojn kushtet për talentët tanë por nëse bëjm krahasime atëher kuptojm qe ne duhet të punojm shumë në këtë drejtim.

Talent Promotion

Komente

Komente