Young 12 years old Football player being compared to Messi

Cili është talenti që karahasohet me Lionel Messi ?

Talenti Kosovarë – Super Lisi

Super talenti kosovarë i cili po shfaqet në të gjitha mediat dhe i cili ka pushtuar zemrat e futboll dashësve padyshim është Lis Zhubi. Lisi ka vetem 12 vjet mirëpor të gjthë e njohin atë, dribler me të majtën, kontroll dhe stabilitet me të djathtën, imagjinat të pakufizuar dhe dashuri për sportin e futbollit. Ska as edhe një pikë dyshimi që ky super talent me pak punë, me disa kushte të përmirësuara mund të shëndrrohet në një nga protagonistët kryesor te këtij sporti.

Shikojeni dhe kenaquni duke parë Super Lisin :

Gola të shumët nga Goditjet e Lira

Golat nga loja e hapur

Per me shume video ju lutem vizitoni kanalin e Lisit ne Youtube: Lissi Zhubi

Dashamirës të futbollit ju mund ta vlerësoni vet për aftesit që posedon ky djalosh vetem 12 vjeqar. Cdo lëvizje e tij tregon qartë që Lisi ka një talent të lindur për futbollin dhe disa nga aftësit që ai i shfaqë në fushë nuk mund të mësohen. Jo më kot quhet Super Lisi, kontrolli I topit është shumë i ngjajshëm me atë të Messit, një e majt dribluese, pasuese dhe gjuajtjet precize me teknik të vacant e bëjnë atë të dallohet nga të tjeret dhe të krahasohet me rinin e Lionel Messit. Shumë I shoqërueshem me bashkelojtarët,I respektueshëm me lojtarët kundershtar, kenaqësa dhe gëzimi që e shfaq ne fushë e bëjnë Super Lisin edhe më të dallueshem ndër shumë talenta që ka ky vend ka.

Copyright @TalentPromotion

Komente

Komente